Sujet

De ÖkoFEN filosofie

 
<strong>Bildvergrößerung</strong>
 

PIONIERSGEEST

Altijd blijven zoeken naar nieuwe oplossingen, het ontwikkelen van de eerste gecertificeerde pelletketel ter wereld, de introductie van de condensatietechniek en de presentatie van de stroomproducerende pelletketel: dat alles heeft ertoe geleid dat ÖkoFEN de pionier en marktleider is op het vlak van pelletverwarming.

MILIEUVRIENDELIJKHEID

We zijn milieubewust vanuit onze overtuiging. Naast het gebruik van CO2-neutrale en hernieuwbare brandstof, voelen we ons ook op andere vlakken verantwoordelijk. 100% groene stroom en laag-energie-gebouwen zijn slechts enkele voorbeelden.

VERANTWOORDING

Ons credo is: luisteren, nadenken en duurzaam handelen, bij de omgang met elkaar, onze partners en onze klanten. Het gevolg hiervan is een continu verbeteren van onze producten die afgestemd zijn op de wensen van de gebruikers. Bij tevredenheidsenquêtes scoort ÖkoFEN heel goed.

KWALITEIT

Een extreem betrouwbaar product op het hoogste technisch niveau. Dat is ons engagement over de ganse lijn. Van bij het onderzoek en de ontwikkeling over de productie tot de klantendienst moeten wij het vertrouwen van onze klanten verdienen. Dit zijn we aan onszelf verplicht en is onze grootste motivatie.

Nieuwbouw

Comfortabel en kostengunstig verwarmen

Renovatie

Moderne verwarmings-techniek, jarenlang getest

Grote projecten, commerciële en openbare gebouwen

Het potentieel genaamd "efficiëntie"

Installateurs, designers & architecten

Net zo uniek als het idee

GALERIE ÖFFNEN