Sujet

ÖkoFEN: De maatstaf van verwarmen met pellets

 

Door de zoektocht naar milieuvriendelijke alternatieven ontstond de wereldwijde voortrekkersrol op het vlak van pelletverwarmingen. 
Het geheim van het succes: Niet tevreden zijn met wat reeds bereikt is, maar continu zoeken om wat goed is nog te verbeteren.

 
 

ÖkoFEN staat voor:

HET <br> ORIGINEEL

HET
ORIGINEEL

ÖkoFEN is de uitvinder van de moderne pelletverwarming.

De ÖkoFEN-pelletverwarming is wereldwijd de meest verspreide. Deze techniek wordt reeds jarenlang getest en overtuigt door zowel hoge betrouwbaarheid als kwaliteit.

DE <br> PELLETSPECIALIST

DE
PELLETSPECIALIST

ÖkoFEN ontwikkelt uitsluitend pelletverwarming. Deze specialisering breng voortdurend vernieuwing met zich mee: 

innovaties zoals de eerste gecertificeerde pelletketel, de condenserende ketel voro pellets, en een compacte verwarmingsinstallatie voor laag-energie- of passiefhuizen zijn slechts een paar voorbeelden.

AANPASBAAR AAN DE SITUATIE

AANPASBAAR AAN DE SITUATIE

Pellematic pelletketels zijn flexibel aanpasbaar.

 

Is er door de uitbouw van de woning meer vermogen nodig of wordt de woning bijkomend geïsoleerd, dan kan de servicetechnieker het vermogen aanpassen aan de nieuwe omstandigheden, binnen de vermogensklasse (10-20 kW, 25-32 kW, 36-56 kW).

HOOGSTE BEDIENINGSCOMFORT

HOOGSTE BEDIENINGSCOMFORT

De ontwikkeling van onze pelletketels gebeurt door deze jarenlang te testen en door rekening te houden met de ervaringen van onze klanten. De unieke automatische asverwijdering is daar een goed voorbeeld van. De as wordt in een eenvoudig afneembare asbox opgevangen en kan daarna in een composteerbare zak, 100% stofvrij, verwijderd worden.

KWALITEIT <br> UIT OOSTENRIJK

KWALITEIT
UIT OOSTENRIJK

Oostenrijk telt veel innovatieve bedrijven. Dankzij goede opleidingen en een enthousiasme voor onderzoek en ontwikkeling ontstaan producten van hoge kwaliteit. Pelletverwarmingstechniek uit Oostenrijk is een belangrijk kwaliteitslabel en dit geldt zeker voor ÖkoFEN.

MODERNSTE <br> TECHNIEK

MODERNSTE
TECHNIEK

Pelletketels van ÖkoFEN bevatten steeds de modernste techniek.

De resultaten van deze moderne techniek zijn een optimaal verbrandingsconcept, efficiënte condensatietechniek en hoge bedieningsvriendelijkheid, zoals bvb. de Pelletronic Touch. De ÖkoFEN-ingenieurs ontwikkelen steeds verder.

Nieuwbouw

Comfortabel en kostengunstig verwarmen

Renovatie

Moderne verwarmings-techniek, jarenlang getest

Grote projecten, commerciële en openbare gebouwen

Het potentieel genaamd "efficiëntie"

Installateurs, designers & architecten

Net zo uniek als het idee

GALERIE ÖFFNEN